Wednesday, November 17, 2010

Dah tibe masenye utk kite berkorban...tp yg xsyioknye taun ni kite xdpt blk korban kt kg..uwaaaaaaaa...MySpace..sbb cuti 1ari je...raye kan ari rabu so kalo nk amek cuti kena amek ari kamis n jumaat..bkn xnk amek tp nk save utk lain ari..lgpun br je blk mase deepavali aritu..die dah bg 5ari kat situ...nak tak nak kena cuti gak..kira fair n lovely utk sume org..

setelah dipikir2 nk wt ape ari raye nnt tibe2 ade sowang member ni ckp nk wat potluck..place??? tentula kat umah kite...kalo ikutkan nk rest je sbb hubby kena 'oncall' on dat day sbb tu jgk kami xdpt blk aye kt kg..bkn dkt kg tuh...1ari perjalanan...

So da plan n kompem nak wat potluck,kena pikir menu lak...zassssssss..tibe2 terlintas...nk menu yg simple n xpyh berat2 cam nasik ke sbb leceh la.. ade si kecik lg..xmenang tgn kite nk layan die..so da dpt pk ape nat wat kena gi cari barang kat pasar lah...destinasi seterusnya ke pasar borong..

sampai sane..mak aihhhhh ramainye manusia kat sni...tidakkkk..MySpace..even beli barang 1 je kena beratur panjang..ni mmg salah time la ni...tak kire kite teruskan pencarian utk pot luck kite....hampir berjam2 jgk la 'stuck' kat sane...da setel blk umah terus siap n ampir kul 3am br dpt tido dgn lena..

Pagi Raye:

bgn seawal yg mungkin utk sesi memasak...so jom kite tgk ape menu arini...

Mee kuah/Mee sup


ni pic curi yea..yg sebenar xnyempat nk snap..hehe


Kek brownies


Love itu adalah hiasan semata2..=)

Puding Fruit Cocktail


ini jugak pic curi..kite punye lebih kurang camnila....

p/s:terubat la jugak rindu..huhuk

1 comments:

zmah said...

Teringat 6 tahun lepas selalu ke Pasar Borong ni..

Post a Comment