Friday, January 14, 2011

Wah...saat entri ni dibuat,tgl beberape minit je lg..seb bek sempat..contest di di tag oleh member se'U' ku iaitu Pn. zana dan di anjurkan oleh si cantik manis..yeala,mule2 ttp 15hb..tp arini br brape hb..ntah.nnt kite tny tuan empunya contest nih..ish sempt ke..mane nk cekau gmbr bersama en.chenta lg..xpe,slow2..seb bek si kecik jgk sudah lena diulit mimpi..en.chenta pulak xde dirumah.sedang bekerja di hospital.so xde gangguan yea..:-)

setelah di godek2..nah ini lah picnye..



bersama en.chenta

1. berapa lamakah anda telah bersama encik chenta hati? [sertakan tarikh mula bersama jika ingat]

Cite kami sgt unik yea..di ulangi sgt unik..hehe..Dulu ms daftar masuk U 13 Jun 2004,then setelah sebulan 'kegatalan' pun tibe..13 July 2004 kami 'declare'..tp disebabkan hubungan kami xpanjang,en.chenta kena kuar U atas request dr mama kesayangannye utk futher kat Kolej Pembantu Perubatab kat Perak lak tuh...Mase tuh en.chenta xnak kuar sbb yeala xnak jauh la konon2.tp setelah dipujuk2,di pikir2..akhirnye en.chenta trpaksa akur n disitulah terputusnye hubungan kami.sebab diriku xsuke akan PJJ (percintaan Jarak Jauh).Then mmg lost terus lost contact ngn en.chenta..and kami jumpa balik after 4tahun..dan ari pertama kami jumpa balik tersgt la byk memori..kenapa?

1)Jumpa balik 27 Oktober 2008
2)27 oktober 2008 ari deepavali a.k.a besday kite.. **wink..wink**
3) Aritu jugak kete kesayangan en.chenta ilang kena curi. maybe sbb 'geng' die nk bwk g raye kot...xtau la.



2. ceritakan saat pertama [gambar] anda bersama encik chenta hati. [first time keluar dating,pergi makan...]

Gambar xde la yang...hehe. emm..disebabkan ms tu masih lg belajar n br je nak 'belajar' so kami kuar mkn depan hostel je..tp tu la rs tmpat yg plg byk memori iaitu kami dating kat Pantai Tok Jembal..sape tao angkat tgn cepatttttttt...kat situ la 'bunga-bunga cinta' 'main tarik tali'... eeeeee...gatal

3. cipta tagline paling kreatif anda untuk encik chenta hati. [contoh: I heart you sampai mati la.]


Memang dr dulu inilah yg kami gunakan....
"Nothing's Gonna Change My Love For You"



~ tag kepada 3 orang rakan blogger anda [pastikan mereka tahu]

sape la nak di tag ni..
==>anastasyea
==> Cik tutu
==>Wina

Sekian story diriku bersame en.chenta....:-)

4 comments:

eelobor said...

molek bui kor ustaz din baco, ore suh gi ngaji dio gih ngorat. hahahahahhaha

Hanis_Zieti said...

hahaha...uncle E nih..xsporting ar...jgn ar bc..malu sehhh..

++ applelicious ++ said...

thanks yea sebab sudi join contest wawa ni. :) :) :) .
maaf wawa belum ada kesempatan untuk update nama kamoo dalam senarai peserta.
btw,sila nantikan keputusan contest in pada 20 january 2011.

goodluck semua!! wii~

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

houuu.. so sweeet.. =)
epi ending lovers la ni.. hihihi
ai pn dh terkena tg ghitew aritu,
dpt gak recall memori daun pisang, awww.. ♥♥
http://lilo80.blogspot.com/2010/04/tag-about-me-him.html

Post a Comment