Monday, September 8, 2014

May 2011

Lagi sekali diserang demam panas & xbermaya. Terus bwk ke hospital & mcm biase mmg kena admit





Terpaksa la utk check in n mintak cuti...anak oh anak!!!!





Kali ni doc cek lg Hb n mmg hb low lg terpaksa la transfuse.
Mase ni ramai doc2 baru & pakar dtg visit...ade kena soal mcm2 oleh pakar.
kena marah pun ade..hehe. Biase la bg doc2 baru kan..
Nak check pesakit kena la study/keje bebetul..

1st diorang decide kena transfuse darah



 2nd decide kena buat HB analysis utk mencari sebab nape & kenapa????

Result darah utk Hb analysis da dihantar ke HKL ( xtau nape serdang xbole)
Procedure mmg kena tunggu sebulan baru tau result die mcm mane.

Next appointment Puteri Lya disahkan Hb-E Beta Thalasemia.

Waaaaaaatttt????????

tapi belum ade kata putus samada MAJOR or INTERMEDIATE or MINOR.

Balik umah termenung serius ke penyakit ni??? ok ke? or biase2 je???
Maklumla tak pernah amek tau ape tu TALASEMIA sbb dlm sejarah kluarga kami sorang pun xde kena dgn penyakit ni.

Bulan ke bulan stiap kali appointment doc akan inform...sekejap minor, sekejap intermediate...

Ade 1 appoinment husband je pegi jumpa doc & doc advise lepas ni da TAK BOLE MENGANDUNG lagi.

Huhhhhhh... mmg mase ni nk pitam dengar & masa yg same tgh pregnant kan si adik.
Habis cmne tu???



1 comments:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Post a Comment