Friday, April 10, 2009

hai..

Actly this is our 1st post to coret2..xsempat la nk touch up cos weekdays dh blk keje kul bape..ni je la yg sempat ditulis..weekend plak merayau je keje...ape lg, g 'paktoh' je la kejenye..cari brg2 yg diperlukan..hehe.
1stly nk story morry la camane kitorg leh knl..kalo mmber2 rapat ms kat UMT tu tau la kot..
Tp tu sume hampeh la..kalo leh,xnk g blk kat sane,...penuh ngn bad memory ..
13 june 2004--daftar kat UMT(dulu kustem)
ssh gler ms aku nk masuk kustem ni...aku yg xnk..pnt jek parent aku pujuk..(nangis ms tau dpt g kustem..huhu..wat malu jek)
last2 parent aku ckp nnt leh g tgk 'sokmo'...br ati ni lega sket..nk xnk pun kena msuk gak..
no choice maa...
ms orentasi ni knl la sorg mamat ni..ngan xsengaja la..dum dam dum..dum dum..kebabooooom..
13 july 2004(br sbulan) trus kapel....
padahal ms tu aku xmau mamat klate ni cos fames ngn malas..xromantik...etc la.
tp nk wat caamne dh jodoh..hehe.dpt gak die.
so gedebak gedebuk....
25 nov 2004(rsnye la...yg pasti bln nov) break off..huhu..bye2..cos die nk blah dr kustem..further study kat luar..
dgn hati yg xbrape ringan ni tpksa la aku lpaskan die..bye2 awk..
Almost 4yrs we all lost cntct..ms tu lgsung xpk dh akan jmp n kapel blk cos aku tau mst die mrh kan aku cos aku yg mtk putus dulu..hehe sori syg.
17 oct 2009....
Wat's miracle of us is...
cinta lama bertaut kembali..
tp ms tu aku dlm dilema(maklumla 50-50 ngn ex-bf)
27oct2009(on my besday)...
we all jmp blk after 4yrs..ms tu jgk kete die ilang kena curik maybe (indian guys nk g beraya kot cos time tu deepavali)..hehe
11 nov 2009...
Tarikh keramat ni cos date yg plg comey utk we all ikat blk ape yg di putus2kan dulu..
bla...bla...bla..(ms ni mama die tny..'along...bila lg..ikat2 la dulu')
maybe mama die xsbr nk dpt menantu kot..
then..26 jan 2009..
prang pung pang..kenduri kecik2 je dulu for engagement..
selamat jadi tunang org..alhamdulillah..aminnnnn
mst ati die(lega ati aku dh jadik aku punye blk)
btl x syg?..hehe..
AND
yg plg penting dan hari yg ditunggu2 bg kami berdua....
06 JUNE 2009 & 08 JUNE 2009...
Our big day a.k.a our WEDDING DAY..
xlama dh ni..mcm2 nk kena wat..preparation br je 60%..byk lg xwat..
mmber ofis sume tegur ckp aku ni cam relax je..cam xnk kawin..hehe
hbs ape nk wat..xkn nk tnjuk glabah kat ofis jot...huhu
So dikesempatan ini kami menjemput kenalan2 kami yg menyinggah di blog kami ni..
jemput2 la dtg yek..kot2 yg mane ade tersisih(xnmpak) jmput2 la..kami mengalu2 kan kedatangan anda..
syesye..

1 comments:

Misz_zana85 said...

aku cam kompius la tarikh2 tu, apsal lak 17 oc, 27 oct 2009??kan ke x smpai lagi tarikh tu?? :p

Post a Comment