Saturday, August 21, 2010

Nak cite serba salah sbb da lame menang kan..ms dalam pantang..kat kampng aritu lg.. tp die punye hadiah br je g amek kat opis die kat bandar sri permaisuri..
Nak tau contest ape? Father's Day contest...

Contest ni "Tommee Tippie" yang buat. Dah mase dlm pantang mane leh gerak mane2..so surfing je la keje aku..Tibe2 kat wall nmpak TT buat contest, ape lg..die nk plak gambar ayah n bby umo 1thn ke bwh..dlm ati,ade ke gambar ni..pk punya pk..1 je la tp tu pun xmnarik sgt sbb xready lg..
tengokkk...lya pun kecik lagi..br 1 ari.papa pun ngantuk sbb xtido teman aku dlm labour room smpai sume benda setel..
Time contest ni da nk due da..smpai TT tu tny:

TT:Zieti, i havent see your photo...
Zieti:dun hev the photo yet. waiting my hbby cme back frm kl..am at hmtwn,cnfnment..wil send da photo later..due 30th rite.
TT:no worries....just ask...how are you n ur princess? hows the confinement, busy taking care her?
Zieti::both ok..bz wit cnfnment n taking care my little 1..wil end soon.

tp lepas pk blk kalo hbby blk 27th,due 30th smpat ke nk amek gambar n suruh org vote lg..aduhh xbole jd ni...nk xnk terpaksa la ltk pic ni jgk..xpe la asalkan ade..Ape lg lepas upload gambar tu cpt2 suh member2 aku vote kan..hehe.maklumla nk menang TT..bkn murah tu..1 botol de je da RM35 above...
Tapi yang klakar nye ms duk suruh org vote ni ade la sorang cina tu..sebenarnye die la plg tggi..lebih vote dr aku pny dlm 2-3 je..tp bila die tgk pic aku makin naik trus die quit pdahal pic kitorg tu blm potong die pny pun lg..pastu duk kutuk kat mmber die..die ckp ngn kwn die "lose to stupid malay liao"..ape lg panasla aku..trus msg die kat inbox..egt kan die nk reply..smpai arini xde..takut kot..hehe

itula kisahnye...so finally kami la yg menang dengan total votes: 54..hehe. So aritu 17hb Aug pas g klinik lya kami trus ke opis die g amek hadiah la..lya nk guna botol baru...keh..keh..keh.dpt 1box..ade botol 3,steriliser,berus botol..


Penat jgk kami cr opis die..guna garmin je la..da la bln pose..

"In Orange" --- Dalam kami ber3 lya plg seksi cos nampak pewot..hehe

Tapi malangnyeee.....to be continue soon..hehe

3 comments:

eelobor said...

bekem nyo dio baloh nga cino....hahahaha

Hanis_Zieti said...

hehe..yeala..sapo soh oyak gitu

nor said...

haha...pade muko cina tuh,mu oyak gpo t sapa syp cina tuh..?

Post a Comment