Sunday, April 24, 2011

Bila sebut 'SALES' sume orang suke kan...kan..kan..aku pun camtu gak. tambah2 nie sales barangan baby..lagi la semangat tu lebih berkobar2 nak g sane.. Sales ni aku tau kat Facebook gak. ramai orang tanya kat wall die bile nak ade sales.Tup2...die da letak promote bulan apr. cam bwh ni.



Sales ni 23~24hb april.So korang leh pilih nak g ari ape..tapi kalo g 2nd day takut brg byk dah xde kan..so apelagi sebulan lebih awal aku gtau hubby jgn pilih date oncall 23hb..kena plan awal2 nnt melepas.

23hb April 2011:

Konon2 plan kul 9 da sampai sane takut susah nk masuk.tapi biase plan je.. kitorang sampai sane lbh kurang kul 10..mak aihhhh...punya la jem giler n ramai orang2 yg da siap pilih n bayar pun ade.. pe cer ni? padahal die promote kul 10am br stat bukak..nyesal x g awal2..da dpt parking trus masuk serbu...cekau sane..cekau sane..mane tak nye seluar2 pun RM1 leh dpt..setakat nk wat tido n duk umah no hal la. kasut n baju cantik2 pun byk da hbs n diorang x top up lagik.. agak sedih la jugak..macam2 ragam ade..baby nangis la,yg bwk stroller la..ramai mommy yg peggy g sane..da la tmpat tu sempit..sian nengok.seb bek lya tak wat hal.ok je..orang sibuk memili die sempat tido..

time nak bayar lak...aku da rase lain macam..rase darah da turun..beratur2 tapi xgerak jgk..so bgn duduk bgn duduk je la..1 saat time yg aku egt ms duk diri rs gelap sket..pastu xtahan duk.br je duduk xegt pape dah..tibe2 cam dgr org pgil.

Laaaaaaaaa...aku pitam rupenye.hubby yg tlg kejutkan.Seb bek time tu die yg pegang lya.ile jd cam tu rase serik pun ade nak g sales2 camtu..sebab bukan de aircond pun..sesak nafas.

Tapi sesak+pitam byk gak la brg yg sempat diborong..best tapi terkilan sebab byk diorg lum top up lagik..xpela next time ade lagi,nk g gak..hope pureen or mane2 yg nak wat sales leh amek iktibar n wat kat tmpat yg lebik praktikal.