Sunday, January 24, 2010

Dah lame x update blog nih..bkn ape,bz sket ngan sesi pindah memindah brg..aduh,pnt pun xabih lg...kaki ni pun xhilang2 lg sakitnye..arini dh cukup seminggu kat umah baru.. Umah baru??? yeala..aku dah xduk umah kat PJ tu lagi wpun tu umah sendiri sbb tinggi sgt la.tingkat 5..xtahan nak naik trn tangga ngn pewut2 camni.so kitorg decide duk kuarters spital je la..lgpun my hubby tu sibuk ngn oncall je..sian die nak ulang alik jauh..so duk sni lg sng..wpun aku plak yg jauh g keje but it's ok la sbb ari keje je..

glitter-graphics.com
wpun dh seminggu tp brg byk lg xkemas ni..helpppp..sape nk tlg aku kemas? hehehe..xde owang sudi pun..xpe la..sebut psl naik umah baru ni kan...mesti ade yg baru..so kat sni lebih slesa la..sbb ade lift,n kitorg pun dh hias umah sket2..beli prabot sume..so xla duk atas lantai je cam kat umah lame..kehkehkeh..dh complete sume brg,ape lg..kemas time la plak..tp kan byk2 yg beli 1 je lupe..aclty bkn lupe tp tgh men'survey'...langsir la..skrg pun pakai lgsir lame je..tgu ujung bln la br bole g cari yg gempak sket...
MySpace
yg simple but nice owang putih kate..hehe.
dah siap kemas n hias umah ni bru kitorg pikir nk wat 'house warming'..maklum la sume duk tny2 bila nk wat..tgh pk time yg sesuai la..sbr yea kengkawan sume..ade tu mmg ade tp date je blm finalize lg..sume bz je..xlame lg nk cuti ry cina plak,annual dinner ofis lg..xde date yg sesuwai..n bila sebut psl 'house warming' ni kan..ape menu yg korang2 rase nk mkn?aah la..mkn..suke la tu kalo dpt mkn..hehe.aku pun tgh pk time,menu ape..xtau la sbb sume campur..ade mlayu,cina...so ape yg bole ngam ngn sume2..nnt kalo korg ade cdngn jgn lupe PM aku k..

2 comments:

Misz_zana'85 said...

Ouh bestnya pindah rumah..
Skrang nie duduk rumah tingkat 4
Nanti nak pindah juga kot..hehe :D

haniszieti said...

yeala zana..dh pnt naik trn tga ngn perut cmni..
jom kite pakat2 pindah...hehe

Post a Comment