Monday, February 1, 2010

BLeEdInG????

yup..itu la yg menyebab kegemparan berlaku di dlm umah tgga ku bila smlm(31hb jan 2010) penutup utk januari..huhu..agak kecuakan jgk la hubby aku..mane tak nye..duk tenung perut ari2 sume ok je sblm ni tp tetibe smlm kuar drh..cm period je.ms tu lbh kurang kul 6(ms nk mandi br prasan)..

Actly bkn die je,aku pun cuak gak sbnrnye..hehe. tp berlagak cool je dlm ati tuhan je tau.tp die tak, keep on tny..'syg ok x?..jap pastu..'kuar lg x'...pastu..'baby gerak x?'..aku angguk je la..xbg die risau sgt...die ajak g hospital sbelah bangunan ni je,tp aku xnk,..biar la dulu..bkn ape,tgk dulu cmne..kalo kuar byk lg br egt nk g..mlm tu die tdo pun xnyenyak..

so thn pny thn smpai pg ni evryting ok je..aku pun kejut kan die nk g keje..(nk slm,peluk,cium dulu la)..MySpacedie sedar je trus tny 'syg..kuar lg x?'..syg jwb la..x da abg..(lega la kot die)..sblm g die pesan suh bwk 'roti' kot2 kuar lg..aku pun trus la drive kete g ofis...dgn yakin nye da xkuar..

Tapi ape..hampeh.park je kete..rs semacam je ni...pas g beli bekpes trus g toilet..check2..waaa...kuar lg tp sket je..trus amek hp call hubby la..abg suh blk bwk g hospital..tp aku ckp..nk siap kan keje dulu..nnt br blk.seb bek dpt permission dr bos aku tu..

pastu...emm lbh kurang kul 1 la (pas lunch) aku blk je la..xnk ah bg die risau..trus g spital tmpt die keje..check up sume...doc ckp kena tahan wad.
huh?kna thn? aku ckp xnk la doc..sy keje..xnk duk sni..doc tu termenung jap..pastu die tny duk mane..aku ckp duk kuarters sbelah ni je...(hehe kasi die umpan sket)kan dkt je..so ape2 trus dtg..xpyh stay..hehe.akhirnya aku berjaya..doc ckp nnt kalo bleeding lg trus dtg...trus angguk ok aje..

p/s:dun worry yea dear..evrythin will be fine..baby sihat=)MySpace

4 comments:

~ Yanie Rahman ~ said...

pergh...ko ok kan....riso jer akak...

haniszieti said...

so far ok kak..hopeflly xde pape..

Misz_zana'85 said...

Hisyh, macam bahaya je bunyinya..sekarang dah ok kan, zieti?

haniszieti said...

aritu dh ok da..mgu ni ade lg..xde pape la..stress kot..zana cmne?bby ok x?hehe

Post a Comment