Saturday, March 20, 2010

Da lame aku xberblog ni..rindu bangat..almaklumla broadband di bar kan..haha.tp xpe,skrg dh xpkai broadband lg da..dh guna wireless.lg lajuuuuu...
actly nk cite psl scan baby..tgk la title kat atas tu..aku pun xtau ape beza sume2 tu..tp yg pasti nk tau la boy or girl..tu je yg kami nk tau..

So ms 08.03.10 kbtlan la ade check up kat hospital serdang(blakang ni je)..
g la ngn hubby aku kat situ...die urus kan sume then turn aku plak msuk bilik doc..then pas tny..tny n tny...die nk scan sbb psl bleeding yg xhabis2 aritu..
dah scan tu,doc ckp..sume ok,uri kat atas..baby pun ok...so jeng3..hehe..aku mengambil kesempatan utk menanya boy ke gal(wpun dh tau)...utk kali kedua nye doc tu ckp 'girl'..hehe..ape lg kalo bole senyum xmau ttp mulut..hahaha.

Da siap sume,rs cam mls ah nk g opis,anta msg dulu kat my bos tu..ckp MC..
so plan la nk g cari scan 3D or 4D plak kat luar..pusing pny pusing jmp la satu klinik ni.kat kajang

Britannia women & children Specialist Centre ==>



pas register sume kami tgu la kami pny turn...(dlm ati ramai gak org kat sni ek) bab2 menunggu ni la plg mls skali..sbb tu xsuke g check up tp nnt kena mrh ngn hubby aku plak...so xpe..layannnnnn je la..tp sebelum tu kami da tny da..scan kat situ camne..then die ckp 3D je..4D xde..huhu..xpe la..wat je..nk tgk gak hasil camne..



ini rupenya 3D..tp beza ngn yg itam putih tu..ni lg clear nmpak mata,idung,mulut..and doc tu ckp baby malu2 plak..ttp ngn tgn sbelah..hehe.
yg pasti doc tu explain in details..die pun ckp gal..hehe..syonotnye..

pastu suke tengok wajah hubby aku yg xstop2 senyum/call my mum in law...(aku tau ape yg die nak n dis is for u dear)..

P/s: senang ati tgk hubby aku hepi je manjang...

2 comments:

Misz_zana'85 said...

Wah, dah scan 3D dah? best2 :D

haniszieti said...

aah..cr 4D pny ssh...

Post a Comment