Monday, January 3, 2011

1st en3 2011

Dimulakan dgn Bismillahirrohmanirohim......
Rasenye belum terlambat lagi nk ucapkan 'SeLaMat TaHun BaRu 2011' pada sume bloggers2 sekalian.. tik tok tiktok..dah tambah lagi setahun panjangnye..Firs of all (speaking omputih) bersyukur kite pada yg Maha Esa kerana dipanjangkan hayat kite utk terus berbakti pada-Nya.

ala2 muslimah la plak eh...ehem2..

sempena tahun baru ni company dah bagi cuti yg agak lame iaitu 4ari tapi so far xde ape yg menarik hanya terperuk jeruk dlm umah je.. Nak wat camane..tido je la.

Ok la chow dulu.semoga lebih terus sukses.MySpace

P/s: en3 terpendek utk permulaan tahun baru.Semoga ade lg cite2 panas selepas ni n lagiiiiiiiii panjannnnnnng..

3 comments:

eelobor said...

bagus dio..semuo ado. mat salleh, muslimah sejati, mek kelate smuo di capur aduk mendai one nation.... hahahahhaa

Hezesuze said...

tido pun terapi minda tau hehe

irwanpauzi said...

hope more success from last year

Post a Comment